Black Operator – (bluesrock, eigen werk)

 

“Vuig, meeslepend en gevaarlijk” zo omschrijft Blues Magazine de dampende garage blues van Black Operator. En daar is geen woord van gelogen. Black Operator speelt zeker geen traditionele blues maar haalt wel bluesy invloeden uit bands en artiesten als Black Keys, Black Rebel Motorcycle Club en Nick Cave.

 

Black Operator laat sinds de oprichting eind 2016 gelijk van zich horen en is meteen een graag geziene gast op de Nederlandse festivals en podia. De singles ‘Marita’, ‘Dancing Around’ en ‘Hungry For Love’ bereiken allen de hoogste regionen van de nationale Indie charts.

 

Dit blijft niet onopgemerkt want in 2018 wordt de band geselecteerd als een van Nederlands meest veelbelovende acts om deel te nemen aan de Popronde 2018. Na een lange serie optredens door heel Nederland duikt de band eind 2018 de studio in voor de opnames van het gelijknamige debuutalbum wat tegen de zomer van 2019 uitkomt. Na de album releaseparty in een bomvol Podium Victorie Alkmaar is Black Operator in de zomer en najaar van 2019 veelvuldig te zien op de landelijk podia. Slechts af en toe zie je nog wel eens een band die onder je huid kruipt, je bij je strot pakt en niet meer los laat. Black Operator is zo’n band…

 

Black Operator bestaat uit:

Sander den Das – zang, gitaar
Emile van der Wal - gitaar
Bastiaan de Vries - drums
Tijn Groen – percussie

Arno Kort - basgitaar

 

Meer informatie is te vinden op:

https://www.blackoperator.nl

https://www.facebook.com/blackoperator/

www.instagram.com/blackoperator.music/
https://www.youtube.com/channel/UCMtITOwQ0oHyEP9Xdnd7Zrg

Foto Black Operator