Royal Dice (Swingsational Rock & Roll covers)

There's only 2 kinds of music: Rock and Roll... De band is opgericht in november 2018 en na een week volgde, zonder ooit gerepeteerd te hebben, het eerste optreden. Dit klonk meteen alsof ze al jaren samen speelden. Direct was voor vijf man duidelijk: "Dit zit goed."

 

Een heel relaxte maar super swingende drummer, een gitarist die er heel beheerst alle solo's uit gooit, een leadzanger met een dijk van een stem, een pianist die, als een machinegeweer, met noten strooit en een contrabassist die met zijn bas danst. Samen vormen zij de band, waarin ze altijd al hadden willen spelen.

 

Naast de bekendere nummers van Elvis, Carl, Jerry Lee, Chuck, Fats, etc., spelen zij ook minder bekende, maar oh zo lekkere nummers van andere jaren 50 en 60 helden. De keuze van de nummers maken zij op basis van dansbaarheid. Festivalletjes, kroegen, dansfeestjes, concertzalen... overal willen deze heren spelen. En waar ze spelen moet de zaal ondersteboven! Als je geen partner kan vinden, pak dan een houten stoel en kom swingen met Royal Dice.

 

Royal Dice bestaat uit 5 muzikanten, met 1 doel: Iedereen moet de dansvloer op. Old fashioned 50's style!

 

Meer informatie is te vinden op:

www.facebook.com/RoyalDiceMusic/

https://www.instagram.com/royaldicemusic/

Foto Royal Dice