top of page

Tijdens de KCW Kunstroute 2023 treden voor u op:

Lucas Nicholas.jpg
Emiel Franciscus.png
Dean Presley.jpeg
Julie-Anne.jpeg
Foto Ismena.jpg
foto Raoul 2.png
foto Dora_edited.jpg
foto AYCE.jpg

Lucas Nicholas
Lucas Nicholas is een jonge, nuchtere singer-songwriter uit de kop van Noord-Holland.
Muziek is er bij hem met de paplepel ingegoten. Geïnspireerd door grootheden als John Mayer en Ed Sheeran, en gezegend met een stem die je uit duizenden herkent, komt hij nu met zijn eigen muzikale verhaal!

Een verhaal met een duidelijk begin, maar nog zonder einde…

Emiel Franciscus
Emiel Franciscus is een singer-songwriter, die in zijn liedjes herkenbare of juist ludieke passages voorbij laat komen uit voornamelijk zijn liefdesleven door middel van Nederlandstalige popmuziek.

De stijl is voornamelijk akoestisch en doet denken aan de nummers die uitgebracht worden door Suzan & Freek, Snelle, en Nielson.

Dean Presley
Dean Presley is een jonge singer-songwriter uit Alkmaar die zijn inspiratie haalt uit de pop, country, en folk van de late jaren '60 en de vroege jaren '70. In zijn melodieuze songs hoor je af en toe echo's terug van bands als The Beatles, Crosby Stills Nash & Young en andere (soft)rock en countrybands door wie hij is beïnvloed.

Julie-Anne
Verhalende en poëtische teksten, onder begeleiding van herfstige klanken; dat kan je verwachten bij de muziek van Julie-Anne.

Van Nederlandse kleinkunst, tot Engelse folkrock...
De rode draad: een scherpe blik en een wereld waarin je mag wegdromen en verdwalen.
Julie-Anne’s grootste wens is om mensen te inspireren, een spiegel voor te houden en een hart onder de riem te steken. Om daarna iedereen met een iets lichter hart terug naar hun eigen wereld te sturen.

Ismena
Ismena is een 24 jarige indie artiest. Met dromerige, melancholische nummers die thema’s behandelen zoals liefde, de dood en het nut van het bestaan probeert zij het publiek te raken en een spiegel voor te houden. Ze heeft in september 2022 een soloalbum genaamd ‘This Time’ uitgebracht. 
Ismena heeft op verschillende podia gespeeld van de Nieuwe Nor tot TivoliVredenburg. Ook was ze te gast bij 3FM en diverse andere radiostations. 
Voor fans van: Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Big Thief.

Raoul & the Wisemen
Raoul & the Wisemen is de formatie van zanger/songwriter Raoul Wijsma. De band maakt melodische pop songs met een warme, heldere sound en een vleugje elektronica. Hun muziek beschrijft de wereld om hen heen, de liefde en de botsing tussen gevoel en verstand. Welke kant ga je op? Melancholisch, maar altijd hoopvol. Raoul & the Wisemen is nieuwsgierig, houdt van nieuwe mensen ontmoeten, reizen en vooral van een open blik. Speciaal voor de Kunstroute speelt Raoul & the Wisemen een akoestische set van hun werk.

Triodora
Onze formatie heeft geen vaste naam maar we kunnen ook vermeld worden met de omschrijving “jazzy, easy listening muziek met gitaar en zang”.

Guido Bos (AYCE)

All You Can Eat speelt covers en hier en daar wat eigen nummers. 
We spelen muziek die lekker in het gehoor ligt en ontwijken daarbij de mainstream hits een beetje.

bottom of page