nieuws

Het KunstCultuurWeekend bestaat uit verschillende onderdelen. Tijdens het hele weekend bruist het in Oudorp van de evenementen. Wij willen de kunstenaars een laagdrempelig podium bieden om zich te kunnen uiten en andere mensen de kans geven hiervan te genieten. Het KunstCultuurWeekend zal het kunstaanbod steeds verder uitbreiden.

Denk aan: KCW Kunstroute, KCW Muziekfestival, KCW Festival Classique, KCW Poëzieroute

VFO_beeldmerk_2018.jpg

Ook in 2021 steunt het Victoriefonds ons met een financiële bijdrage. Het Victoriefonds helpt Alkmaarders bij het realiseren van hun plannen.

De activiteit/het project komt ten gunste van de inwoners van de gemeente Alkmaar, is niet-commercieel en gericht op een van de volgende terreinen:
cultuur - welzijn - cultureel erfgoed - sport - duurzaamheid

Informatie op de website: www.victoriefonds.nl

Net als voorgaande jaren steunt de Gemeente Alkmaar ons evenement, want onze activiteiten dragen bij aan het stimuleren en ondersteunen van activiteiten op het gebied van cultuur, conform de cultuurnota Vision 2020.

De Regiegroep Oudorp van de Bewonersinitiatieven draagt het evenement een warm hart toe en heeft besloten een financiële bijdrage te leveren.

Prins Bernhard Cultuurfonds - full color

Het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en het bestuur van het Cultuurfonds heeft besloten om het KunstCultuurWeekend voor 2021 een financiële bijdrage te geven om het geplande programma te realiseren.

Het bestuur zoekt versterking!

Voor meerdere functies zijn er vacatures.

Wie zijn wij en wat doen wij?


– een gezellig, enthousiast bestuur dat één keer per jaar een Kunst en Cultuur weekend organiseert in Oudorp (gemeente Alkmaar).

We hebben genoeg ideeën om deelnemers enthousiast te maken om mee te doen, om donateurs te werven, om geld binnen te halen, om te zorgen voor leuke communicatie…

Maar niet genoeg mensen om dit alles goed uit te voeren, niet genoeg mensen die de Stichting kunnen promoten (PR).

Wie komt ons helpen? Wie denkt met ons mee?
Wie neemt er plaats in het bestuur?
We willen graag met u kennis maken en kijken dan samen welke taken het best bij u passen.
Vele handen maken licht werk!

Voor meer info kunt u mailen naar: kunstcultuurweekend@gmail.com t.a.v. Frans van den Bosch