nieuws

Het KunstCultuurWeekend bestaat uit verschillende onderdelen. Tijdens het hele weekend bruist het in Oudorp van de evenementen. Wij willen de kunstenaars een laagdrempelig podium bieden om zich te kunnen uiten en andere mensen de kans geven hiervan te genieten. Het KunstCultuurWeekend zal het kunstaanbod steeds verder uitbreiden.

Denk aan: KCW Kunstroute, KCW Dansfestival, KCW Muziekfestival, KCW Festival Classique

Ook in 2020 steunt het Victoriefonds ons met een financiële bijdrage. Het Victoriefonds helpt Alkmaarders bij het realiseren van hun plannen.

De activiteit/het project komt ten gunste van de inwoners van de gemeente Alkmaar, is niet-commercieel en gericht op een van de volgende terreinen:
cultuur - welzijn - cultureel erfgoed - sport - duurzaamheid

Informatie op de website: www.victoriefonds.nl

Net als voorgaande jaren steunt de Gemeente Alkmaar ons evenement, want onze activiteiten dragen bij aan het stimuleren en ondersteunen van activiteiten op het gebied van cultuur, conform de cultuurnota Vision 2020.

De Regiegroep Oudorp van de Bewonersinitiatieven draagt het evenement een warm hart toe en heeft besloten een financiële bijdrage te leveren.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en het bestuur van het Cultuurfonds heeft besloten om het KunstCultuurWeekend voor 2020 een financiële bijdrage te geven om het geplande programma te realiseren.

Helaas is het programma in z'n geheel gecanceld naar aanleiding van de coronacrisis.

Graag zien wij u in 2021 op één van de locaties terug. Houdt onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

© 2017/2020 Stichting KunstCultuurWeekend. 

Steenovenpad 19, 1823 BV Alkmaar, telefoon 06-27386643

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now